PE CELE MAI INALTE CULMI 

Prezentare ALPITOUR

 
 

Lucrari de alpinism utilitar

S.C. ALPITOUR SRL, cu o bogata experienta in domeniul lucrarilor de alpinism utilitar si de constructii, avand o arie extinsa a lucrarilor, si-a diversificat activitatea pentru a acoperi o gama cat mai larga de lucrari.

Detalii >

Infrastructura

Organizatia dispune de o infrastructura adecvata: sediu societate, echipamente de productie moderne care sa permita executarea lucrarilor rapid, eficient si de buna calitate, scule si dispozitive de mica-medie mecanizare, birotica, echipamente de calcul, telecomunicatii.

Vezi >

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, societatea noastra a efectuat multiple lucrari cu grade diferite de dificultate. Cosuri de fum, renovari fatade blocuri, renovari fatade hidrocentrale, montaje perete structurale si tip cortina, placari si curatari fatade cladiri, protectii anticorozive.

Detalii >

Constructii subterane

Societatea noastra a achizionat utilaj de forat orizontal dirijat VERMEER D20X22II, cu care putem realiza constructii subterane aferente retelei edilitare din intravilane, in stabilizarea alunecarilor de teren si in alte domenii similare cu specific hidrotehnic si geologic.

Prezentare >
 

SC ALPITOUR SRL

OBIECTUL DE ACTIVITATE - ACTIVITATEA PRINCIPALA:
4399 - ALTE LUCRARI SPECIALE DE CONSTRUCTII
9319 - ALTE ACTIVITATI SPORTIVE (Alpinism utilitar)

Contact

  • Adresa: Piatra Neamt, Strada CIOCARLIEI, Nr.4H, Judetul Neamt
  • Telefon/Fax: +40-233-217344
  • Email:office@alpitour.ro
  • Email:alpitour2004@yahoo.com

Social media

Ne vedem si pe Facebook