PE CELE MAI INALTE CULMI 
 • LUCRARI SPECIALE
  DE CONSTRUCTII

  ALPITOUR are o bogata experienta in domeniul lucrarilor de alpinism utilitar si de constructii, avand o arie extinsa a lucrarilor. Organizatia dispune de o infrastructura adecvata: sediu, echipamente de productie moderne, scule si dispozitive de mecanizare, birotica, echipamente de calcul, telecomunicatii.

  Alpinism utilitar
 • FORAJ ORIZONTAL
  VERMEER D20X22II

  Realizarea de constructii subterane aferente retelei edilitare din intravilane, in combaterea efectului nociv al depozitelor de deseuri asupra calitatii mediului inconjurator, in stabilizarea alunecarilor de teren si in alte domenii similare cu specific hidrotehnic si geologic.

  Afla mai multe
 • ALPINISM UTILITAR
  FARA LIMITE

  Departamentul de alpinism utilitar presteaza lucrari la inaltime: vopsitorii anticorozive, tencuieli si zugraveli, renovari fatade, montari si ancorari de stalpi si pilonir, redecorari panouri publicitare, curatari si taieri de copaci, montari de pereti, firme luminoase, panouri, antene, geamuri, tamplarie, expertize cladiri si cosuri de fum industriale si multe altele.

  Lucrari la inaltime

Lucrari de alpinism utilitar

S.C. ALPITOUR SRL, cu o bogata experienta in domeniul lucrarilor de alpinism utilitar si de constructii, avand o arie extinsa a lucrarilor, si-a diversificat activitatea pentru a acoperi o gama cat mai larga de lucrari.

Detalii >

Infrastructura

Organizatia dispune de o infrastructura adecvata: sediu societate, echipamente de productie moderne care sa permita executarea lucrarilor rapid, eficient si de buna calitate, scule si dispozitive de mica-medie mecanizare, birotica, echipamente de calcul, telecomunicatii.

Vezi >

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, societatea noastra a efectuat multiple lucrari cu grade diferite de dificultate. Cosuri de fum, renovari fatade blocuri, renovari fatade hidrocentrale, montaje perete structurale si tip cortina, placari si curatari fatade cladiri, protectii anticorozive.

Detalii >

Constructii subterane

Societatea noastra a achizionat utilaj de forat orizontal dirijat VERMEER D20X22II, cu care putem realiza constructii subterane aferente retelei edilitare din intravilane, in stabilizarea alunecarilor de teren si in alte domenii similare cu specific hidrotehnic si geologic.

Prezentare >
 

Prezentare ALPITOUR

 
 

SC ALPITOUR SRL

OBIECTUL DE ACTIVITATE - ACTIVITATEA PRINCIPALA:
4399 - ALTE LUCRARI SPECIALE DE CONSTRUCTII
9319 - ALTE ACTIVITATI SPORTIVE (Alpinism utilitar)

Contact

 • Adresa: Piatra Neamt, Strada CIOCARLIEI, Nr.4H, Judetul Neamt
 • Telefon/Fax: +40-233-217344
 • Email:office@alpitour.ro
 • Email:alpitour2004@yahoo.com

Social media

Ne vedem si pe Facebook